Latest Stories

Subscription

You can subscribe to Red Carpet by e-mail address to receive news and updates directly in your inbox. Simply enter your e-mail below and click Sign Up!

TOP 5 Most Popular Post

  Popular Posts

  Sebuah Weblog Memaparkan Isu Semasa , Gosip Artis , Video2 Menarik Dan Segalanya Disini

  test4

  Yang Menarik

  test 5

  Berita Semasa

  Hiburan Terkini

Recently Comments


News

News

Statistik terkini bacaan Jerebu di seluruh Malaysia 23 Jun 2013 0 Comments

By Admin
Sunday, 23 June 2013 | Posted in

Statistik terkini bacaan Jerebu di seluruh Malaysia 23 Jun 2013 - Bacaan paras jerebu yang dicatatkan sekitar pagi Ahad di seluruh Malaysia cukup mengejutkan apabila berlaku peningkatan mendadak di kawasan Muar, Bandaraya Melaka dan Bukit Rambai. Paras bacaan jerebu yang dicatatkan di tiga kawasan ini melepasi aras kategori Very Unhealthy yang dibenarkan dan bakal mendedahkan penduduk di kawasan berkenaan dengan pelbagai risiko penyakit khususnya kepada penghidap penyakit asma dan tibi.

Orang ramai dinasihatkan agar memakai penutup mulut dan hidung ketika hendak keluar rumah atau pergi membeli-belah. Sebarang aktiviti pembakaran di kawasan halaman rumah tidak digalakkan kerana risiko kebakaran boleh berlaku dengan serta-merta. Di sini, admin ingin berkongsi statistik terkini bacaan paras jerebu di seluruh Malaysia sekitar pagi Ahad, 23 Jun 2013.

Follow any responses to the RSS 2.0. Leave a response

Leave a reply

0 comments for "Statistik terkini bacaan Jerebu di seluruh Malaysia 23 Jun 2013"