Latest Stories

Subscription

You can subscribe to Red Carpet by e-mail address to receive news and updates directly in your inbox. Simply enter your e-mail below and click Sign Up!

TOP 5 Most Popular Post

  Popular Posts

  Sebuah Weblog Memaparkan Isu Semasa , Gosip Artis , Video2 Menarik Dan Segalanya Disini

  test4

  Yang Menarik

  test 5

  Berita Semasa

  Hiburan Terkini

Recently Comments


News

News

Baim Wong dan Elfira Loy sah bercinta, kongsi gambar romantik 0 Comments

By Admin
Wednesday, 26 June 2013 | Posted inBaim Wong dan Elfira Loy sah bercinta - Menerusi program hiburan MeleTOP yang bersiaran malam tadi, pasangan Baim Wong dan Elfira Loy telah dijemput hadir untuk mempromosikan telefilem lakonan mereka Untuk Terakhir Kali yang bakal disiarkan di Astro RIA pada 9.00 malam Jumaat, 27 Jun 2013.
Dalam program itu, Neelofa sempat bertanya kepada Baim Wong berkenaan keistimewaan telefilem ini berbanding telefilem lain, dan pelakon berasal dari Indonesia itu dengan spontan dan bersahaja menjawab kerana adanya Elfira Loy.
“Memang benar bercinta,” ujar Baim Wong yakin apabila sekali lagi Neelofa dan Nabil Raja Lawak mengajukan soalan tentang hubungan beliau dengan rakan pelakon Elfira Loy. Pengakuan Baim Wong itu disambut dengan sorakan satu studio.

Baim Wong turut sudi menunjukkan SMS antara beliau dan Elfira Loy untuk membuktikan yang mereka memang serius bercinta sebelum berubah fikiran ingin menyimpan SMS itu tanpa mendedahkan kepada umum, dipetik dari rotikaya.


Follow any responses to the RSS 2.0. Leave a response

Leave a reply

0 comments for "Baim Wong dan Elfira Loy sah bercinta, kongsi gambar romantik"